Zapytanie ofertowe 1/2024 "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Sportowych w Ełku ul. Suwalska 15 w roku 2024”
Ełk, 19 stycznia 2024
Protokół wyboru do zapytania ofertowego Nr 1/2024
Zamawiający:
Zespół Szkół Sportowych w Ełku przy ul. Suwalskiej 15
Komisja oceniająca w obecności:
1. Jadwiga Tafelska - przewodnicząca,
2. Andrzej Kozłowski - sekretarz,
3. Małgorzata Surażyńska - członek,
4. Halina Modzelewska - członek,
Protokół z wyboru ofert złożonych w ramach zapytania
ofertowego 1/2024
Dotyczącego wyboru dostawcy artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy
Zespole Szkół
Sportowych w Ełku ul. Suwalska 15
1. Sposób upublicznienia zapytania ofertowego Zapytanie ofertowe nr 1/2024 zostało upublicznione 29 grudnia 2023 na stronie internetowej biuletynu informacji publicznej zamawiającego
https://zss. bip. elk. pl/zamowienia-publiczne
- w dniu 29 grudnia 2023 opublikowano treść zapytania ofertowego wraz z załącznikami dla oferentów w siedzibie zamawiającego, w miejscu ogólnodostępnym dla oferentów (strona internetowa szkoły https://www.zss.elk.pI/a/zamowienia-publiczne-2)
1.2. Termin składania ofert
Termin składania ofert rozpoczął się w z dniem ogłoszenia do 18 stycznia 2024 do godziny 14:00
1.3. Forma składania ofert
Zamawiający przewidział następujące sposoby składania ofert:
- osobiście w siedzibie zamawiającego,
listownie na adres zamawiającego, drogą elektroniczną (e-mail).
4. Wykaz złożonych ofert
Lp- |
Nazwa oferenta |
Data wpłynięcia |
Sposób złożenia |
1 |
IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j. |
12 stycznia, godz. 11:40 |
osobiście |
2 |
Sklep m. „U chudego” S.CHudzińska |
10 stycznia, godz. 12:35 |
osobiście |
3 |
S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok |
15 stycznia, godz. 7:30 |
osobiście |
4 |
„ALWA”H.0.W.i ART. SPOŻ. |
17 stycznia, godz. 8:00 |
osobiście |
5 |
Sklep mięsny „JOGI” |
17 stycznia, godz. 8:30 |
osobiście |
6 |
P.P.H-U.Cezary Babik |
17 stycznia, godz. 8:00 |
osobiście |
Każdy z oferentów złożył ofertę częściową. Oferty przedstawia poniższa tabela
1 |
IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j. |
oferta dotyczy części B,C,F zapytania |
2 |
Sklep m. „U chudego” S.CHudzińska |
oferta dotyczy części A, zapytania |
3 |
S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok |
oferta dotyczy części C,F zapytania |
4 |
„ALWA”H.O.W.i ART. SPOŻ. |
oferta dotyczy części D, zapytania |
5 |
Sklep mięsny „JOGI” |
oferta dotyczy części A, zapytania |
6 |
P.P.H-U.Cezary Babik |
oferta dotyczy części E, zapytania |
1.4. Spełnienie warunków uczestnictwa
Komisja oceniająca dokonała analizy przedłożonych ofert. Wszystkie oferty spełniały warunki
zapytania ofertowego.
1.5. Ocena ofert pod kątem kryterium wyboru oferty
(cena oferty najtańszej/cena oferty badanej)x 100pkt Część A zapytania ofertowego - produkty mięsne.
Lp |
Nazwa dostawcy |
Ilość punktów |
1 |
Sklep m. „U chudego” S.CHudzińska |
90 |
2 |
Sklep mięsny „JOGI” |
100 |
Część B zapytania ofertowego - Ryby i wyroby rybne
Wyniki przedstawia poniższa tabela
Lp |
Nazwa dostawcy |
Ilość punktów |
1 |
IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j. |
100 |
Część C zapytania ofertowego - art. spożywcze |
||
Lp |
Nazwa dostawcy |
Ilość punktów |
1 |
IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j. |
90 |
2 |
S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok |
100 |
Część D zapytania ofertowego- warzywa i owoce
Lp |
Nazwa dostawcy |
ilość punktów |
1 |
„ALWA”H.O.W.i ART. SPOŻ. |
100 |
Część E zapytania ofertowego - pieczywo
Lp |
Nazwa dostawcy |
Ilość punktów |
1 |
P.P.H-U.Cezary Babik |
100 |
Część F zapytania ofertowego - nabiał
Lp |
Nazwa dostawcy |
Ilość punktów |
1 |
IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j. |
100 |
2 |
S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok |
90 |
. 6. Wskazanie wyboru oferty wraz z uzasadnieniem
Mając na uwadze spełnienie warunków uczestnictwa w postępowaniu oraz przyjęte kryterium oceny złożonych ofert, Komisja oceniająca, mając również na względzie cenę najczęściej kupowanych artykuły z poszczególnych części oferty wybrała oferty:
Cz. A zapytania ofertowego: Sklep mięsny „JOGI”
Cz. B zapytania ofertowego: IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.
Cz. C zapytania ofertowego: S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok
Cz. D zapytania ofertowego: „ALWA”H.O.W.i ART. SPOŻ.
Cz. E zapytania ofertowego: P.P.H-U.Cezary Babik
Cz. F zapytania ofertowego: IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.
19 stycznia 2024
Podpis Składu Komisji j.w.
1.
2045685248_Zapytanie ofertowe spożywka 2024.docx (30.6 KB) Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:31 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024 |
2.
1898258733_Załącznik nr 1 spożywka.docx (15.4 KB) Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:31 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024 |
3.
1198383538_Zał A nr 2 -Mięso i wyroby.docx (13.3 KB) Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024 |
4.
384587555_Zał B nr 2 -Ryby, wyroby rybne, garmażerka.docx (16.6 KB) Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024 |
5.
1860403027_Zał C nr 2 - Przyprawy, art suche.docx (17.1 KB) Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024 |
6.
2143889856_Zał D nr 2 - Owoce i warzywa.docx (12.9 KB) Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024 |
7.
1006642030_Zał E nr 2 - Pieczywo.docx (14 KB) Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024 |
8.
1914404467_Zał F nr 2 - Nabiał.docx (13.9 KB) Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024 |
9.
117117345_Załącznik nr 3 spożywka.docx (14.9 KB) Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024 |