logo
Biuletyn Informacji Publicznej
Zespół Szkół Sportowych w Ełku
logo Ełk
logo BIP

Zamówienia publiczne

SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOSCIOWYCH W 2024 ROKU - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE

Zapytanie ofertowe 1/2024 "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Sportowych w Ełku ul. Suwalska 15 w roku 2024”

Ełk, 19 stycznia 2024

Protokół wyboru do zapytania ofertowego Nr 1/2024

Zamawiający:

Zespół Szkół Sportowych w Ełku przy ul. Suwalskiej 15

Komisja oceniająca w obecności:

1.      Jadwiga Tafelska - przewodnicząca,

2.      Andrzej Kozłowski - sekretarz,

3.      Małgorzata Surażyńska - członek,

4.      Halina Modzelewska - członek,

Protokół z wyboru ofert złożonych w ramach zapytania ofertowego 1/2024
Dotyczącego wyboru dostawcy artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół
Sportowych w Ełku ul. Suwalska 15

1. Sposób upublicznienia zapytania ofertowego Zapytanie ofertowe nr 1/2024 zostało upublicznione 29 grudnia 2023 na stronie internetowej biuletynu informacji publicznej zamawiającego

https://zss. bip. elk. pl/zamowienia-publiczne

-         w dniu 29 grudnia 2023 opublikowano treść zapytania ofertowego wraz z załącznikami dla oferentów w siedzibie zamawiającego, w miejscu ogólnodostępnym dla oferentów (strona internetowa szkoły https://www.zss.elk.pI/a/zamowienia-publiczne-2)

1.2.     Termin składania ofert

Termin składania ofert rozpoczął się w z dniem ogłoszenia do 18 stycznia 2024 do godziny 14:00

1.3.     Forma składania ofert

Zamawiający przewidział następujące sposoby składania ofert:

-         osobiście w siedzibie zamawiającego,

listownie na adres zamawiającego, drogą elektroniczną (e-mail).

4. Wykaz złożonych ofert

Lp-

Nazwa oferenta

Data wpłynięcia

Sposób złożenia

1

IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.

12 stycznia, godz. 11:40

osobiście

2

Sklep m. „U chudego” S.CHudzińska

10 stycznia, godz. 12:35

osobiście

3

S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok

15 stycznia, godz. 7:30

osobiście

4

„ALWA”H.0.W.i ART. SPOŻ.

17 stycznia, godz. 8:00

osobiście

5

Sklep mięsny „JOGI”

17 stycznia, godz. 8:30

osobiście

6

P.P.H-U.Cezary Babik

17 stycznia, godz. 8:00

osobiście

 

Każdy z oferentów złożył ofertę częściową. Oferty przedstawia poniższa tabela

1

IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.

oferta dotyczy części B,C,F zapytania

2

Sklep m. „U chudego” S.CHudzińska

oferta dotyczy części A, zapytania

3

S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok

oferta dotyczy części C,F zapytania

4

„ALWA”H.O.W.i ART. SPOŻ.

oferta dotyczy części D, zapytania

5

Sklep mięsny „JOGI”

oferta dotyczy części A, zapytania

6

P.P.H-U.Cezary Babik

oferta dotyczy części E, zapytania

 

1.4.      Spełnienie warunków uczestnictwa

Komisja oceniająca dokonała analizy przedłożonych ofert. Wszystkie oferty spełniały warunki


zapytania ofertowego.

1.5.       Ocena ofert pod kątem kryterium wyboru oferty

(cena oferty najtańszej/cena oferty badanej)x 100pkt Część A zapytania ofertowego - produkty mięsne.

Lp

Nazwa dostawcy

Ilość punktów

1

Sklep m. „U chudego” S.CHudzińska

90

2

Sklep mięsny „JOGI”

100

 

Część B zapytania ofertowego - Ryby i wyroby rybne

Wyniki przedstawia poniższa tabela

Lp

Nazwa dostawcy

Ilość punktów

1

IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.

100

Część C zapytania ofertowego - art. spożywcze

Lp

Nazwa dostawcy

Ilość punktów

1

IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.

90

2

S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok

100

 

Część D zapytania ofertowego- warzywa i owoce

Lp

Nazwa dostawcy

ilość punktów

1

„ALWA”H.O.W.i ART. SPOŻ.

100

 

Część E zapytania ofertowego - pieczywo

Lp

Nazwa dostawcy

Ilość punktów

1

P.P.H-U.Cezary Babik

100

 

Część F zapytania ofertowego - nabiał

Lp

Nazwa dostawcy

Ilość punktów

1

IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.

100

2

S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok

90

. 6. Wskazanie wyboru oferty wraz z uzasadnieniem

Mając na uwadze spełnienie warunków uczestnictwa w postępowaniu oraz przyjęte kryterium oceny złożonych ofert, Komisja oceniająca, mając również na względzie cenę najczęściej kupowanych artykuły z poszczególnych części oferty wybrała oferty:

 

Cz. A zapytania ofertowego: Sklep mięsny „JOGI”

Cz. B zapytania ofertowego: IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.

Cz. C zapytania ofertowego: S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok

Cz. D zapytania ofertowego: „ALWA”H.O.W.i ART. SPOŻ.

Cz. E zapytania ofertowego: P.P.H-U.Cezary Babik

Cz. F zapytania ofertowego: IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.

19 stycznia 2024

Podpis Składu Komisji j.w.

Status
Rozstrzygnięty
Tryb
zapytanie ofertowe
Rodzaj zamówienia
Dostawy
Zamawiający
Zespół Szkół Sportowych w Ełku
Termin składania ofert / wniosków
18-01-2024 13:20
Termin otwarcia ofert / wniosków
19-01-2024 13:20
Data ogłoszenia
29-12-2023

Załączniki

1. 2045685248_Zapytanie ofertowe spożywka 2024.docx (30.6 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:31 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024
2. 1898258733_Załącznik nr 1 spożywka.docx (15.4 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:31 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024
3. 1198383538_Zał A nr 2 -Mięso i wyroby.docx (13.3 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024
4. 384587555_Zał B nr 2 -Ryby, wyroby rybne, garmażerka.docx (16.6 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024
5. 1860403027_Zał C nr 2 - Przyprawy, art suche.docx (17.1 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024
6. 2143889856_Zał D nr 2 - Owoce i warzywa.docx (12.9 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024
7. 1006642030_Zał E nr 2 - Pieczywo.docx (14 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024
8. 1914404467_Zał F nr 2 - Nabiał.docx (13.9 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024
9. 117117345_Załącznik nr 3 spożywka.docx (14.9 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 04-01-2024 11:32 | Data wytworzenia informacji: 04-01-2024

Rejestr zmian

Osoba, która wytworzyła informację:
Andrzej Kozłowski
Osoba, która odpowiada za treść:
Andrzej Kozłowski
Czas publikacji informacji:
19-01-2024 14:02
Wprowadzający informację:
Andrzej Kozłowski
Liczba wyświetleń informacji:
133
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji