logo
Biuletyn Informacji Publicznej
Zespół Szkół Sportowych w Ełku
logo Ełk
logo BIP

Zamówienia publiczne

Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych w 2025 roku - artykuły spożywcze, do kuchni ZSS w Ełku ul. Suwalska 15

Zapytania ofertowe 1/2025

"Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Sportowych w Ełku ul. Suwalska 15 w roku 2025”

Ełk, 30 grudnia 2024

Protokół wyboru do zapytania ofertowego Nr 1/2025

Zamawiający:

Zespół Szkół Sportowych w Ełku przy ul. Suwalskiej 15

Komisja oceniająca w obecności:

1.      Jadwiga Tafelska - przewodnicząca,

2.      Andrzej Kozłowski - sekretarz,

3.      Małgorzata Surażyńska - członek,

4.      Halina Modzelewska - członek,

Protokół z wyboru ofert złożonych w ramach zapytania ofertowego 1/2025
Dotyczącego wyboru dostawcy artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół
Sportowych w Ełku ul. Suwalska 15

1. Sposób upublicznienia zapytania ofertowego Zapytanie ofertowe nr 1/2025 zostało upublicznione 19 grudnia 2024 na stronie internetowej biuletynu informacji publicznej zamawiającego

https://zss. bip. elk. pl/zamowienia-publiczne

-         w dniu 19 grudnia 2024 opublikowano treść zapytania ofertowego wraz z załącznikami dla oferentów w siedzibie zamawiającego, w miejscu ogólnodostępnym dla oferentów (strona internetowa szkoły https://www.zss.elk.pI/a/zamowienia-publiczne-2)

1.2.     Termin składania ofert

Termin składania ofert rozpoczął się w z dniem ogłoszenia do 30 grudnia 2024 do godziny 11:00

1.3.     Forma składania ofert

Zamawiający przewidział następujące sposoby składania ofert:

-         osobiście w siedzibie zamawiającego,

listownie na adres zamawiającego, drogą elektroniczną (e-mail).

4. Wykaz złożonych ofert

Lp-

Nazwa oferenta

Data wpłynięcia

Sposób złożenia

1.       

Hurtownia O i W „Frugo” G. Hryniewicki

20 grudnia godz. 8:00

osobiście

2.

IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.

23 grudnia, godz. 11:40

osobiście

3.

P.P.H-U.Cezary Babik

20 grudnia, godz. 8:00

osobiście

4.

„ALWA”H.0.W.i ART. SPOŻ.

09 grudnia, godz. 8:00

osobiście

5

Sklep mięsny „JOGI”

16 grudnia, godz. 8:30

osobiście

6.

Sokołów S,A. NR 13 Ełk Mickiewicza 13

18 grudnia god. 10:00

osobiście

7.

S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok

15 stycznia, godz. 7:30

osobiście

 

Każdy z oferentów złożył ofertę częściową. Oferty przedstawia poniższa tabela

1

Hurtownia O i W „Frugo” G. Hryniewicki

oferta dotyczy części D, zapytania

2

IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.

oferta dotyczy części F, B, C, zapytania

3

P.P.H-U.Cezary Babik

oferta dotyczy części E zapytania

4

„ALWA”H.0.W.i ART. SPOŻ.

oferta dotyczy części D, zapytania

5

Sklep mięsny „JOGI”

oferta dotyczy części A, zapytania

6

Sokołów S,A. NR 13 Ełk Mickiewicza 13

oferta dotyczy części A, zapytania

 

S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok         oferta dotyczy części C,E zapytania

 






1.4.Spełnienie warunków uczestnictwa

Komisja oceniająca dokonała analizy przedłożonych ofert. Wszystkie oferty spełniały warunki


zapytania ofertowego.

1.4.       Ocena ofert pod kątem kryterium wyboru oferty

(cena oferty najtańszej/cena oferty badanej)x 100pkt Część A zapytania ofertowego - produkty mięsne.

Lp

Nazwa dostawcy

Ilość punktów

1

Sklep m. Jogi

100

2

Sklep mięsny SOKOŁÓW S.A.

90

 

Część B zapytania ofertowego - Ryby i wyroby rybne

Wyniki przedstawia poniższa tabela

Lp

Nazwa dostawcy

Ilość punktów

1

IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.

100

Część C zapytania ofertowego - art. spożywcze

Lp

Nazwa dostawcy

Ilość punktów

1

IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.

100

2

S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok

90

 

Część D zapytania ofertowego- warzywa i owoce

Lp

Nazwa dostawcy

ilość punktów

1

„ALWA”H.O.W.i ART. SPOŻ.

100

 

Część E zapytania ofertowego - pieczywo

Lp

Nazwa dostawcy

Ilość punktów

1

P.P.H-U.Cezary Babik

100

 

Część F zapytania ofertowego - nabiał

Lp

Nazwa dostawcy

Ilość punktów

1

IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.

90

2

S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok

100

. 6. Wskazanie wyboru oferty wraz z uzasadnieniem

Mając na uwadze spełnienie warunków uczestnictwa w postępowaniu oraz przyjęte kryterium oceny złożonych ofert, Komisja oceniająca, mając również na względzie cenę najczęściej kupowanych artykuły z poszczególnych części oferty wybrała oferty:

 

Cz. A zapytania ofertowego: Sklep mięsny „JOGI”

Cz. B zapytania ofertowego: IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.

Cz. C zapytania ofertowego: IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j

Cz. D zapytania ofertowego: „ALWA”H.O.W.i ART. SPOŻ.

Cz. E zapytania ofertowego: P.P.H-U.Cezary Babik

Cz. F zapytania ofertowego: S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok

 

30 grudnia 2024

     Zatwierdzam                                                                                                      Podpis Składu K                                            Dyrektor                                                                                                               J.Tafelska          M.Surażyńska

Zespołu Szkół Sportowych w Ełku                                                                 A. Kozłowski  H.Modzelewska

        Dorota Karpińska

Status
Rozstrzygnięty
Tryb
nieograniczony
Rodzaj zamówienia
Dostawy
Zamawiający
Zespół Szkół Sportowych w Ełku
Nr UZP
nie podlega
Nr TED
nie podlega
Termin składania ofert / wniosków
30-12-2024 11:00
Termin otwarcia ofert / wniosków
30-12-2024 12:00
Data ogłoszenia
19-11-2024

Załączniki

1. 1250817800_Zapytanie ofertowe spożywka 2025.docx (31 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:07 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024
2. 635008509_Zał A nr 2 -Mięso i wyroby.docx (13.4 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:28 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024
3. 1712303269_Zał B nr 2 -Ryby, wyroby rybne, garmażerka.docx (16.6 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:29 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024
4. 364628823_Zał C nr 2 - Przyprawy, art suche.docx (17.1 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:30 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024
5. 1339058120_Zał D nr 2 - Owoce i warzywa.docx (13 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:31 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024
6. 1521510866_Zał F nr 2 - Nabiał.docx (13.9 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:32 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024
7. 2107998217_Zał E nr 2 - Pieczywo.docx (14 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:32 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024
8. 396965382_Załącznik nr 1 spożywka.docx (15.5 KB)
Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:33 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024

Rejestr zmian

Osoba, która wytworzyła informację:
Andrzej Kozłowski
Osoba, która odpowiada za treść:
Andrzej Kozłowski
Czas publikacji informacji:
30-12-2024 12:40
Wprowadzający informację:
Andrzej Kozłowski
Liczba wyświetleń informacji:
40
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji