"Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Sportowych w Ełku ul. Suwalska 15 w roku 2025”
Ełk, 30 grudnia 2024
Protokół wyboru do zapytania ofertowego Nr 1/2025
Zamawiający:
Zespół Szkół Sportowych w Ełku przy ul. Suwalskiej 15
Komisja oceniająca w obecności:
1. Jadwiga Tafelska - przewodnicząca,
2. Andrzej Kozłowski - sekretarz,
3. Małgorzata Surażyńska - członek,
4. Halina Modzelewska - członek,
Protokół z wyboru ofert złożonych w ramach zapytania
ofertowego 1/2025
Dotyczącego wyboru dostawcy artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy
Zespole Szkół
Sportowych w Ełku ul. Suwalska 15
1. Sposób upublicznienia zapytania ofertowego Zapytanie ofertowe nr 1/2025 zostało upublicznione 19 grudnia 2024 na stronie internetowej biuletynu informacji publicznej zamawiającego
https://zss. bip. elk. pl/zamowienia-publiczne
- w dniu 19 grudnia 2024 opublikowano treść zapytania ofertowego wraz z załącznikami dla oferentów w siedzibie zamawiającego, w miejscu ogólnodostępnym dla oferentów (strona internetowa szkoły https://www.zss.elk.pI/a/zamowienia-publiczne-2)
1.2. Termin składania ofert
Termin składania ofert rozpoczął się w z dniem ogłoszenia do 30 grudnia 2024 do godziny 11:00
1.3. Forma składania ofert
Zamawiający przewidział następujące sposoby składania ofert:
- osobiście w siedzibie zamawiającego,
listownie na adres zamawiającego, drogą elektroniczną (e-mail).
4. Wykaz złożonych ofert
Lp- |
Nazwa oferenta |
Data wpłynięcia |
Sposób złożenia |
1. |
Hurtownia O i W „Frugo” G. Hryniewicki |
20 grudnia godz. 8:00 |
osobiście |
2. |
IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j. |
23 grudnia, godz. 11:40 |
osobiście |
3. |
P.P.H-U.Cezary Babik |
20 grudnia, godz. 8:00 |
osobiście |
4. |
„ALWA”H.0.W.i ART. SPOŻ. |
09 grudnia, godz. 8:00 |
osobiście |
5 |
Sklep mięsny „JOGI” |
16 grudnia, godz. 8:30 |
osobiście |
6. |
Sokołów S,A. NR 13 Ełk Mickiewicza 13 |
18 grudnia god. 10:00 |
osobiście |
7. |
S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok |
15 stycznia, godz. 7:30 |
osobiście |
Każdy z oferentów złożył ofertę częściową. Oferty przedstawia poniższa tabela
1 |
Hurtownia O i W „Frugo” G. Hryniewicki |
oferta dotyczy części D, zapytania |
||
2 |
IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j. |
oferta dotyczy części F, B, C, zapytania |
||
3 |
P.P.H-U.Cezary Babik |
oferta dotyczy części E zapytania |
||
4 |
„ALWA”H.0.W.i ART. SPOŻ. |
oferta dotyczy części D, zapytania |
||
5 |
Sklep mięsny „JOGI” |
oferta dotyczy części A, zapytania |
||
6 |
Sokołów S,A. NR 13 Ełk Mickiewicza 13 |
oferta dotyczy części A, zapytania |
||
|
S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok oferta dotyczy części C,E zapytania |
|
||
1.4.Spełnienie warunków uczestnictwa
Komisja oceniająca dokonała analizy przedłożonych ofert. Wszystkie oferty spełniały warunki
zapytania ofertowego.
1.4. Ocena ofert pod kątem kryterium wyboru oferty
(cena oferty najtańszej/cena oferty badanej)x 100pkt Część A zapytania ofertowego - produkty mięsne.
Lp |
Nazwa dostawcy |
Ilość punktów |
1 |
Sklep m. Jogi |
100 |
2 |
Sklep mięsny SOKOŁÓW S.A. |
90 |
Część B zapytania ofertowego - Ryby i wyroby rybne
Wyniki przedstawia poniższa tabela
Lp |
Nazwa dostawcy |
Ilość punktów |
1 |
IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j. |
100 |
Część C zapytania ofertowego - art. spożywcze |
||
Lp |
Nazwa dostawcy |
Ilość punktów |
1 |
IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j. |
100 |
2 |
S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok |
90 |
Część D zapytania ofertowego- warzywa i owoce
Lp |
Nazwa dostawcy |
ilość punktów |
1 |
„ALWA”H.O.W.i ART. SPOŻ. |
100 |
Część E zapytania ofertowego - pieczywo
Lp |
Nazwa dostawcy |
Ilość punktów |
1 |
P.P.H-U.Cezary Babik |
100 |
Część F zapytania ofertowego - nabiał
Lp |
Nazwa dostawcy |
Ilość punktów |
1 |
IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j. |
90 |
2 |
S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok |
100 |
. 6. Wskazanie wyboru oferty wraz z uzasadnieniem
Mając na uwadze spełnienie warunków uczestnictwa w postępowaniu oraz przyjęte kryterium oceny złożonych ofert, Komisja oceniająca, mając również na względzie cenę najczęściej kupowanych artykuły z poszczególnych części oferty wybrała oferty:
Cz. A zapytania ofertowego: Sklep mięsny „JOGI”
Cz. B zapytania ofertowego: IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j.
Cz. C zapytania ofertowego: IL-KAS Unicki Kasperek Sp.j
Cz. D zapytania ofertowego: „ALWA”H.O.W.i ART. SPOŻ.
Cz. E zapytania ofertowego: P.P.H-U.Cezary Babik
Cz. F zapytania ofertowego: S.O.T .Przem. Mleczarskiego B-stok
30 grudnia 2024
Zatwierdzam Podpis Składu K Dyrektor J.Tafelska M.Surażyńska
Zespołu Szkół Sportowych w Ełku A. Kozłowski H.Modzelewska
Dorota Karpińska
1.
1250817800_Zapytanie ofertowe spożywka 2025.docx (31 KB) Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:07 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024 |
2.
635008509_Zał A nr 2 -Mięso i wyroby.docx (13.4 KB) Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:28 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024 |
3.
1712303269_Zał B nr 2 -Ryby, wyroby rybne, garmażerka.docx (16.6 KB) Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:29 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024 |
4.
364628823_Zał C nr 2 - Przyprawy, art suche.docx (17.1 KB) Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:30 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024 |
5.
1339058120_Zał D nr 2 - Owoce i warzywa.docx (13 KB) Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:31 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024 |
6.
1521510866_Zał F nr 2 - Nabiał.docx (13.9 KB) Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:32 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024 |
7.
2107998217_Zał E nr 2 - Pieczywo.docx (14 KB) Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:32 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024 |
8.
396965382_Załącznik nr 1 spożywka.docx (15.5 KB) Data wprowadzenia do BIP: 20-11-2024 08:33 | Data wytworzenia informacji: 20-11-2024 |